Heves megye TOP 21 vállalata

1. Apollo Tyres Hungary Kft.

H-3212 Gyöngyöshalász, hrsz. 0106

az M3-as autópálya "Gyöngyös kelet" kijáratánál

T: +36 37 886 501

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A társaságnak több gyártólétesítménye van Ázsiában és Európában, termékeit több mint 100 országban forgalmazza az Apollo és a Vredestein globális márkanevek alatt. Az Apollo Tyres 2014 szeptemberében jelentette be első európai zöldmezős beruházását a Heves megyei Gyöngyöshalászon. A vállalat évek óta tervezte egy újabb gyártóegység létesítését a kelet-európai régióban, az üzem évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű, valamint 675 000 darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani az európai piacra.

 

2. Aventics Hungary Kft.

3300 Eger, Bánki Donát u. 3.

Telefon: 36 (36) 531-602

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az AVENTICS a pneumatikai komponensek és rendszerek, valamint az egyedi alkalmazások egyik piacvezető gyártója. A pneumatikai szakemberek az ipari automatizálás területére kínálnak termékeket és szolgáltatásokat, középpontba helyezve a commercial vehicles, valamint a food and beverage, a railway technology, a life sciences, az energy és a marine technology területét. Az elektronika integrációjának, a korszerű anyagok felhasználásának és az olyan tendenciákra való összpontosításnak köszönhetően, mint a gépbiztonság és az Ipar 4.0, az AVENTICS a felhasználó- és környezetbarát megoldások úttörőjének számít.

 

3. EGERERDŐ ERDÉSZETI ZRT.

3300 Eger, Kossuth L. u. 18.

Tel.: (36) 801-500

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.egererdo.hu

Az EGERERDŐ Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaság Magyarország legnagyobb összefüggő erdővel borított hegyvidéki táján, az Északi-középhegységnek három egymástól eltérő arculatú területén: a Mátrában, a Bükk nyugati részén és a Heves-Borsodi-dombvidék területén gazdálkodik, elnyúlva egészen az Alföld északi részére.

A Társaság központja Egerben található. A cég szervezetén belül 7 hagyományos erdészet végzi az erdőgazdálkodási, vadgazdálkodási és közjóléti feladatokat.

 

4. EUROCIRCUITS NYOMTATOTT ÁRAMKÖR GYÁRTÓ KFT.

Berva-völgy, Hrsz.2401/9

3324 Felsotárkány

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Eurocircuits proto- és kissorozatú nyomtatott áramkör gyártására specializálódott. Elkötelezte magát egy NYÁK szolgáltatás nyújtására, mely segítséget ad a NYÁK tervezőknek, hogy terveiket időben és költségtakarékosan tudják piacra dobni.

 

5. HEVES MEGYEI VÍZMŰ ZRT.

3300 Eger, Hadnagy u. 2.

Központ: 06-36/413-633

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.hmvizmuzrt.hu

A Hm-i Vízmű Zrt. Magyarország egyik legjelentősebb vízközmű-szolgáltatója. A társaság főbb tevékenységi területei az ivóvíz ellátás, szennyvízelvezetés és tisztítás, laboratóriumi vizsgálatok, vízmérők javítása és hitelesítése, melyeket 4 megyére (Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Heves) kiterjedően lát el a jogszabályi előírásoknak megfelelően.

 

6. HORVÁTH RUDOLF INTERTRANSPORT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.

H-3000 Hatvan, Robert Bosch út 3. (Ipari park)

Tel.: +36 37 507 190

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

horvathrudolf.hu

A cég fő tevékenysége a nemzetközi és belföldi közúti árufuvarozás, szállítmányozás, logisztika, raktározás. A szín ugyanúgy a cég védjegye mint a név, ugyanis a sárga szín vörös felirattal egyéni külsőt kölcsönöz a jól felismerhető kamionoknak. Partnereik jobb logisztikai kiszolgálása céljából 2010 novemberétől a Hatvani Ipari Parkban megtalálhatók. Telephelyük az M3 autópálya mellett található, közel a 21*es, 32*es és a hatvani elkerülő úthoz, így igen könnyen megközelíthető.

 

7. Johnson Electric Hungary Elektromechanikai Termékek Kft.

3000 Hatvan, Szepes Béla u. 7.

Telefon: +36 37 544 119

 www.johnsonelectric.com

Az 1959-ben alapított Johnson Electric vállalat 39.000 embert foglalkoztat világszerte (4 kontinensen, 23 országban), 1600 főt Magyarországon. A cég 1998-ban hozta létre első gyárát Ózdon, majd 2003-ban Hatvan városában. A vállalat technológiai vezető szerepet tölt be az autóipari piacon, magyarországi technológiai kutatási központja révén ideális partner az egyedi termékfejlesztési projektekhez is. A vállalat számos ipari szektorban működik, mint autóipar, épületautomatizálás, otthoni technológiák, orvosi eszközök, a kéziszerszámok és a fűnyírók. Magyarországon autóipari beszállítóként van jelen. Termékeik hűtő ventilátorok, klíma ventilátorok

 

8. K ÉS V NEMZETKÖZI FUVAROZÓ Kft.

H-3262 Markaz, Domoszlói u. 1.

Tel: +36 37 563 568, 566

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fióktelep: H-3200 Gyöngyös, Déli külhatár u. 10-12.

A vállalkozás nemzetközi közúti fuvarozói tevékenység szolgáltatása céljából jött létre. Alapítása óta határozott növekedési stratégiát követve fejlesztette szolgáltatásait a minőség folyamatos fenntartása mellett. A technikai fejlődés vívmányainak segítségével, a legmodernebb eszközök beszerzésével és vállalkozás irányítási rendszerek bevezetésével eredményesen fejlődik, az állandóan változó gazdasági körülmények ellenére.

 

9. LKH LEONI KÁBELGYÁR HUNGARIA Kft.

3000 Hatvan, Kölcsey u. 53.

Telefon: +36 37 544 400

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: https://www.leoni-automotive-cables.com/

Az LKH LEONI Kft. a német LEONI cégcsoport leányvállalataként 1998 óta gyárt elektromos vezetékeket az autóipar számára. A cég piacvezető az autóipari kábelek gyártásában.

 

10.  MADER LOGISZTIKAI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.

3000 Hatvan, Turai Ùt 312/57

Tel. + 36 37 544 200

E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.mader-logistik.de

A Mader cég az évek során nemzetközi szolgáltatóvá és az integrált logisztika elismert szakértőjévé nőtte ki magát. Ma a Mader költséghatékony és rendkívül rugalmas megoldásairól, legkorszerűbb technológiáiról és intelligens logisztikai koncepcióiról ismert.

Kiválóan képzett és folyamatosan továbbképzett szakemberei a logisztikát nem csupán foglalkozásuknak, hanem hivatásuknak és szenvedélyüknek is tekintik. Fennállása óta a komplett logisztikai szolgáltatás elvét képviseli - az újra felhasználható csomagolóeszközök tisztításától kezdve a nyersanyagok rendelkezésre bocsátásán keresztül egészen a készáru kiszállításáig.

 

11. MAGNETEC-UNGARN MÁGNESTECHNOLÓGIAI IPARI KFT.

3200 Gyöngyös, Pipis-hegy  Hrsz.11133

E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Központi telefon: +36 37 509-100

http://www.magnetec.de/hu/

A Magnetec az elmúlt 30 évben nyújtott teljesítményével elérte azt, hogy azon kevés piaci szereplők közé tartozik, akik vezető szerepet töltenek be a speciális, nanokristályos mágnesmagok globális piacán. A mintegy 350 főt foglalkoztató cég termékei induktív alkatrészként észrevétlenül épülnek be az élet számos területére: ott vannak az ipari és a háztartási szektorok élet- és tűzvédelemében, az energetikában, a közlekedésben. Éves átlagban mintegy 18 millió darab alkatrész kerül ki a gyárból és épül be az élet számos területét segítő eszközökbe.

 

12. MÁTRAI ERŐMŰ ZRT.

3271 Visonta, Erőmű utca 11.

 e-mail  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Központi hívószám: 37/334-000

www.mert.hu

visontai telephelyű Mátrai Erőmű ZRt a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbízható alapegysége. Fő tevékenysége a villamosenergia-termelés. A 950 MW beépített teljesítménnyel rendelkező Mátrai Erőmű ZRt. az ország legnagyobb széntüzelésű erőműve. A társaság saját bányáiban külfejtéses technológiával termelt lignitből állít elő villamos energiát. A társaság a magyar nemzetgazdaság villamosenergia-fogyasztásának mintegy 13%-át termeli.

Az Észak-Magyarországon végig húzódó közel 1 milliárd tonnás lignitvagyon tartós biztosítékot ad a cég működéséhez és a jövőbeni energetikai fejlesztési terveihez.

 

13. MÁTRAMETÁL FÉM CSOMAGOLÓESZKÖZ GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTŐ KFT.

3332 Sirok Liszkó völgy, Pf.10.

Tel.: +36 36 361-377

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.matrametal.hu

Mátrametál Kft. a fém csomagolóeszközök nagy múltra visszatekintő előállítója. A vállalat egyaránt támaszkodik több, mint 50 éves gyártási tapasztalatára és a kor kihívásainak elébe menő fejlesztői gárdájára, a legkorszerűbb alapanyagok, gyártási és minőségellenőrzési technológiák alkalmazására. Mindezen feltételek megléte és folyamatos fenntartása lehetővé teszi számunkra a sokszínű megrendelői igények teljes körű kielégítését.

 

14. PIKOPACK IPARI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ ZRT.

3390 Füzesabony, Kerecsendi út 123.

Tel.  +36 36 543-500

e-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.pikopack.hu

Az aeroszol- és konzervdobozokat, tubusokat gyártó Pikopack Zrt. termékei közel 40 százaléka kerül külföldi piacokra, elsősorban az Európai Unió tagállamaiba. A magyar tulajdonban lévő, mintegy 450 embert foglalkoztató társaság folyamatosan fejlődik. A két fő termékcsoportunk az aeroszolos palack és a konzervdoboz melyek ónozott acéllemezből készülnek három részes kivitelben (tető, palást, fenék). 5000 raklap kapacitású raktárral rendelkezik, hogy megkönnyítse vevői dolgát a logisztikai feladatokban.

 

15. Robert Bosch Automotive Steering KFT.

3300 Eger, Kistályai út 2.

3397 Maklár, Lenksysteme út 2.

e mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.bosch.com

Autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ 109 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt. A vállalatnál a 2003-as cégalapítástól kezdve több mint tíz éven át összeszerelés, illetve felújító tevékenység zajlott. A meggyőző termelési eredmények alapján 2012-ben döntött úgy a nemzetközi cégvezetés, hogy a magyar leányvállalat tevékenységét a hidraulikus mellett elektromos kormányművek összeszerelésével, valamint alkatrészgyártással is bővíti.

 

16. ROBERT BOSCH ELEKTRONIKA GYÁRTÓ KFT.

3000 Hatvan, Robert Bosch út 1.

e mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.bosch.com

A vállalat fő profilja a globális cégcsoport mobilitási megoldások üzletágának jövőbe mutató termékei közül vezérlő elektronikák és szenzorok sorozatgyártása, ezenkívül prémium kategóriájú gépjárművekhez készít műszerfalakat. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a vezetés még biztonságosabb, környezetkímélőbb és gazdaságosabb legyen. Világszerte már több, mint 500 millió hatvani Bosch termékkel szereltek fel gépjárműveket. Fő termékek: követési távolság tartó-elektronikák (radar), vezetést támogató kamera rendszer-vezérlők, automataváltó-vezérlők, elektromos szervokormány-vezérlők, start-stop rendszerek, elfordulás-szenzorok (ESP), akkumulátor-szenzorok, motorvezérlők, teljesítmény-elektronika, fékvezérlők (ABS).

 

17. RUAG AMMOTEC MAGYARORSZÁGI ZRT.

3332 Sirok, Belső Gyártelep hrsz.: 1002/35

tel: 00 36 36 361 122

e mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

http://www.ruag.com

A RUAG Ammotec Magyarországi Zrt. hazánk egyetlen kiskaliberű lőszereket gyártó vállalataként a Siroki Ipari Parkban végzi tevékenységét. A cég 2009 áprilisa óta a svájci RUAG Holding AG egyik üzletágát képező RUAG Ammotec csoport tagja. Elsősorban exportpiacokra értékesíti termékeit, de emellett hosszú ideje beszállítója a magyar hatóságoknak és fegyveres testületeknek.

 

18. SANATMETAL ORTOPÉDIAI ÉS TRAUMATOLÓGIAI ESZKÖZÖKET GYÁRTÓ KFT.

Cím: 3300 Eger, Faiskola út 5.

Telefon: +36 36 512 900

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.sanatmetal.hu

A Sanatmetal Kft. 100%-ban magyar tulajdonú középvállalkozás, mely traumatológiai, ortopédiai, gerincsebészeti, fogászati implantátumokat és protéziseket gyárt és forgalmaz. Heves megye TOP 50 vállalkozása között szerepel. A cég nemzetközi ismertségét a rendkívüli innovációkkal érdemelte ki, továbbá számos díjjal büszkélkedhet. A cégcsoport jelenleg 360 főt foglalkoztat. Több mint 25.000 féle termék gyártása csúcstechnikájú CNC gépeken történik. Bevételei 66%-a exportból származik. A magyar piacon cégünk piacvezető pozíciót tölt be. Cégfejlődésben a nemzetközivé válás útján jár. Megkezdte saját disztribútor cégei létrehozását Németországban, Törökországban, Romániában, Oroszországban.

 

19. STANLEY ELECTRIC HUNGARY FÉNYTECHNIKAI ESZKÖZÖK KFT.

3200 Gyöngyös, Gábor Dénes út 1.

tel: (37) 511 200

www.stanleyelectric.hu

A Stanley Electric Hungary Kft. a Stanley csoport termelési és fejlesztési eredményeit, technológiai újításait, technikai felkészültségét felhasználva egy olyan gyártási rendszert valósít meg, ahol a minőséget nap mint nap fejleszti, a költségeket alacsonyan tartja, s a vevők minden igényét kielégítve a kért terméket kért mennyiségben, megfelelő időben és minőségben gyártja és szállítja.

 

20. VAMAV Vasúti Berendezések KFT.

3200 Gyöngyös, Gyártelep utca 1.

Központ: +36 (37) 312-270

www.vamav.hu

Küldetésük a kötöttpályás közlekedési vállalatok korszerű felépítményi szerkezetekkel való ellátása, a vasúti közlekedés biztonságának és versenyképességének folyamatos fejlesztése. Fő tevékenységük vasúti felépítményi anyagok és egyéb fémszerkezetek tervezése, gyártása, szerelése és javítása, beleértve a vasúti kitérőket és kitérő alkatrészeket, öntött vagy hegesztett keresztezéseket, vágánykapcsolásokat, szigetelt kötéseket, kapcsoló- és rögzítő anyagokat.

 

21.   ZF HUNGÁRIA IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT.

3300 Eger, Kistályai út 2.

Tel.: +36 36 520 100

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.zf.com

Anyavállalatuk, a német ZF Friedrichshafen AG a világ legnagyobb járműipari vállalatai közé tartozik. Egri telephelyük manuális és automatizált sebességváltók gyártásával foglalkozik. Vevőink teherautókba, buszokba, és kis haszonjárművekbe építik be ezeket. A vállalat 1996. január 1-től működik Egerben. A lokáció kiválasztásakor a fő cél az volt, hogy egy versenyképes, alacsony költségszintű telephelyet találjanak a sebességváltók gyártásához, szakképzett munkaerővel. Vevőik közé tartozik az Iveco, MAN, Renault, Nissan, Volkswagen, Volvo, Leyland, Hyundai és Neoplan.